Muziek

Muziek is belangrijk bij een afscheid. Muziek raakt de ziel, nog meer dan woorden alleen. Samen kijken we welke muziek passend is. Van welke muziek hield de overledene? Welke muziek geeft uw gevoel goed weer? Muziek bij binnenkomst, bij weggaan. Wellicht ook muziek om foto’s bij te tonen, of een muziekstuk live gespeeld door een familielid of vriend?

Omdat ik ook uitvaartzangeres ben, kan ik tevens live een lied zingen bij het afscheid. Dit kan een bestaand lied zijn, of een liedtekst op maat geschreven. Kijk voor meer informatie ook bij zang.

Wilt u meer weten?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op, of bel direct: 06 45 11 40 60!

Hartelijke groet, Iris Jansen - van Ravenstein 

De moeder van Petra leed aan dementie en zij moest in de afgelopen jaren steeds weer een beetje meer afscheid van haar nemen. Voor Petra was dit erg moeilijk geweest en zij wilde bij het afscheid graag uiting geven aan dit gevoel. In het lied ‘Stop de tijd’ werd gezongen: ‘Ooh, stop de tijd - Ik raak je steeds meer kwijt - Je bent jezelf al lang niet meer - Dat zie ik elke keer - Herinneringen staan me bij - Ik denk aan jou en mij...’. Het lied werd gezongen op de melodie ‘Stay with me’ van Sam Smith.

*De naam Petra is gefingeerd uit het oogpunt van privacy.