Live zang en liedteksten op maat

Met een persoonlijk lied maakt u een speciale gebeurtenis bijzonder. Muziek zegt meer dan duizend woorden. Muziek raakt je recht in je hart. Omdat ik ook zangeres ben, is het tevens mogelijk om live te zingen. Bestaande liedjes, of een eigen geschreven tekst. Ik verwoord graag uw gevoel op de muziek van uw keuze en zing deze bij een bijzonder persoonlijke viering en gelegenheid. Dit levert heel bijzondere momenten op bij het afscheid...

Liedjes op bestaande melodieën met eigen Nederlandstalige liedteksten op maat, of bestaande liedjes in originele versie met een speciale betekenis, wanneer gewenst live gezongen. Wat zijn uw wensen?  Samen gaan we in gesprek over degene voor wie het lied bedoeld is en welk gevoel u graag wilt overbrengen. Daarbij zoeken we passende liedjes. 

Muzikaal Verhaal
Een uniek concept, dat iedereen raakt en bij zal blijven. Het levensverhaal, liefdesverhaal, carrière verhaal of bedrijfsverhaal wordt verteld onder begeleiding van pianomuziek, afgewisseld met live gezongen (korte stukjes van) liedjes, die inhoudelijk aansluiten bij het verhaal. Zie voor meer informatie: Muzikaal Verhaal.

 

Wilt u meer weten?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op, of bel direct: 06 45 11 40 60!
Hartelijke groet, Iris Jansen - van Ravenstein 

CD 'Dromen voor jou'

Omdat mensen mij regelmatig vragen of de liedjes die ik schrijf en zing ook verkrijgbaar zijn op CD, heb ik 15 liedjes voor nabestaanden opgenomen op de CD 'Dromen voor jou'. De teksten van de liedjes zijn geschreven op bestaande, herkenbare melodieën.