Live zang en liedteksten op maat

Met een persoonlijk lied maakt u een afscheid bijzonder. Bij een overlijden zoeken we naar verhalen, foto's en liedjes die passen. Muziek zegt meer dan duizend woorden. Muziek raakt je recht in je hart. Samen zoeken we naar de passende muziek.

Omdat ik ook uitvaartzangeres ben, is het tevens mogelijk om live te zingen. Bestaande liedjes, of een eigen geschreven tekst. Ik verwoord graag uw gevoel op de muziek van uw keuze en zing deze bij een bijzonder persoonlijke viering en gelegenheid. Dit levert heel bijzondere momenten op bij het afscheid...

Liedjes op bestaande melodieën met eigen Nederlandstalige liedteksten op maat, of bestaande liedjes in originele versie met een speciale betekenis, wanneer gewenst live gezongen. Wat zijn uw wensen?  Samen gaan we in gesprek over degene voor wie het lied bedoeld is en welk gevoel u graag wilt overbrengen. Daarbij zoeken we passende liedjes. 

Ik zorg voor de tijdige en juiste aanlevering van de muziek (en eventueel beeld) op de gekozen afscheidslocatie. Op de dag van het afscheid zing ik live, met muziek op band, of begeleid door een gitarist of pianist. Wanneer gewenst kan het daarna ook in een studio opgenomen worden, om later nog te kunnen beluisteren of als cadeau aan iemand te geven. 

Wilt u meer weten?
Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op, of bel direct: 06 45 11 40 60!
Hartelijke groet, Iris Jansen - van Ravenstein 

De moeder van Petra leed aan dementie en zij moest in de afgelopen jaren steeds weer een beetje meer afscheid van haar nemen. Voor Petra was dit erg moeilijk geweest en zij wilde bij het afscheid graag uiting geven aan dit gevoel. In het lied ‘Stop de tijd’ werd gezongen: ‘Ooh, stop de tijd - Ik raak je steeds meer kwijt - Je bent jezelf al lang niet meer - Dat zie ik elke keer - Herinneringen staan me bij - Ik denk aan jou en mij...’. Het lied werd gezongen op de melodie ‘Stay with me’ van Sam Smith.

*De naam Petra is gefingeerd uit het oogpunt van privacy. 

CD 'Dromen voor jou'

Omdat mensen mij regelmatig vragen of de liedjes die ik schrijf en zing ook verkrijgbaar zijn op CD, heb ik 15 liedjes voor nabestaanden opgenomen op de CD 'Dromen voor jou'. De teksten van de liedjes zijn geschreven op bestaande, herkenbare melodieën.