Herinneringen creëren en bewaren ... met aandacht en creativiteit

Graag help ik u bij het verzorgen van een bijzonder persoonlijk afscheid. Herinneringen creëren we bij het leven en vertellen we bij het afscheid, waarbij weer nieuwe herinneringen ontstaan. Goed afscheid nemen is belangrijk om daarna weer verder te kunnen. Ik help u bij de invulling van uw eigen afscheid of het afscheid van uw dierbare. Door goed naar u te luisteren en samen met u een mooi en passend afscheid vorm te geven. Graag kom ik bij u langs voor een kennismaking om samen uw wensen te bespreken. U  kunt hierbij aangeven wat u hierbij zelf wilt doen en wat u mij (of anderen) wilt laten doen. 

Aandacht en creativiteit
Door goed naar u te luisteren en door te vragen, reik ik u mogelijkheden en ideeën aan. De bestaande tradities kunnen hierbij van grote betekenis zijn, maar zo niet, dan help ik u graag met een eigen(tijdse) passende invulling. De afgelopen jaren heb ik diverse vernieuwende ideeën ontwikkeld, om het afscheid een meer persoonlijke invulling te geven. In alle rust kijken we samen wat bij ú past: zo worden onvergetelijke momenten gecreëerd! 

3-in-1
Omdat ik zowel uitvaartverzorger, uitvaartzangeres, als woorddienstbegeleider (tekstschrijver/spreker) ben, heeft dit voor u het voordeel van één gezicht (3-in-1). Ik bereken een open en eerlijk tarief, zonder verborgen marges op de inkoop van bijvoorbeeld een uitvaartkist, rouwdrukwerk of rouwauto. Het is mijn overtuiging dat ik u hiermee onafhankelijk kan adviseren en samen met u mee kan denken over de beste keuzes (inhoud/prijs/kwaliteit). Hierdoor kan ik ook altijd 'iedere portemonnee' van dienst zijn: met aandacht en creativiteit.

Wilt u meer weten?
Neem vrijblijvend contact met mij op,
of bel direct: 06 - 45 11 40 60!
Hartelijke groet,
Iris Jansen - van Ravenstein