Uitvaartverzorging Eindhoven

Als iemand die u dierbaar is, komt te overlijden dan is het belangrijk dat u goed afscheid kunt nemen. Op een manier die bij u en bij de overledene past, zodat u later met een goed gevoel kunt terugkijken op het afscheid. Dit kan op traditionele wijze zijn, of juist op een meer creatieve wijze, als dat bij u past. Ik denk met u mee over alle mogelijkheden die er zijn. Op deskundige en professionele wijze. Door samen in gesprek te gaan, reik ik u mogelijkheden aan die bij u passen. Mogelijkheden waar u wellicht nog niet aan gedacht heeft, maar die juist net die meerwaarde geven, die een afscheid bijzonder maken.

 

U kiest uit alle uitvaartverzorgers in Eindhoven degene die het beste bij ú past!

Hoe maakt u een goede keuze uit alle uitvaartverzorgers in Eindhoven? Door te zoeken naar iemand die bij ú past. Graag sta ik u tijdens deze intensieve tijd bij de begeleiding van de uitvaartzorging. Ik help u met alle facetten, neem u zorg uit handen en denk met u mee over de invulling, passend bij uw wensen en budget.

 

Eindhoven

Mijn naam is Iris Jansen – van Ravenstein van HerinnerBaar Uitvaartverzorging. Ik werk als uitvaartverzorger vanuit Eindhoven en ben bekend met alle mogelijkheden van uitvaartverzorging in Eindhoven en omstreken.

Samen met u maken we het afscheid onvergetelijk, zodat u hier met liefde op terug kunt kijken…!

 

Iris Jansen – van Ravenstein
Als uitvaartverzorger in Eindhoven, werkzaam vanuit HerinnerBaar Uitvaartverzorging.

 

Reactie van een nabestaande:
“Van tevoren had ik niet verwacht hoeveel meerwaarde de live zang had bij de uitvaart van mijn moeder. Iedereen vond het afscheid mede daardoor zo bijzonder persoonlijk. Het heeft ons allemaal geraakt.” Lees meer reacties.