Bijzonder, persoonlijk: uitvaartvaartverzorging Waalre

Afscheid nemen kun je maar één keer doen. Daarom is het zo belangrijk dat het goed gaat, op een manier die bij u past. In korte tijd moet nagedacht worden over allerlei zaken die geregeld moeten worden. Daar help ik u graag bij, als uitvaartverzorger in Waalre.

 

Uitvaartverzorging Waalre

Door naast u te staan, denk ik met u mee over alle onderdelen van de uitvaartverzorging. Ik neem u uit handen wat u niet zelf wilt of kunt doen. Daarbij zorg ik ervoor dat niets vergeten wordt. Maar nog veel belangrijker: ik sta gedurende de hele periode dat we bezig zijn met het afscheid volledig tot uw beschikking.

 

Waalre

Mijn familie komt uit Aalst-Waalre, waardoor ik bekend ben met de mogelijkheden in Aalst-Waalre en omgeving. Ik ben opgeleid uitvaartverzorger en daardoor professioneel en deskundig op het gebied van alle mogelijkheden van uitvaartverzorging. Vanuit HerinnerBaar Uitvaartverzorging zal ik u graag helpen bij professionele uitvaartzorg, in aansluiting bij uw wensen en budget.

 

Samen zorgen we voor een bijzonder, persoonlijk afscheid waar u, ondanks het gemis, met liefde aan terug kunt denken!

 

U kunt kiezen uit vele uitvaartverzorgers, maar u kunt maar één keer de juiste keuze maken!

 

Iris Jansen – van Ravenstein
Vanuit HerinnerBaar Uitvaartverzorging werkzaam als uitvaartverzorger in Waalre.

 

Reactie van een nabestaande:
“Van tevoren had ik niet verwacht hoeveel meerwaarde de live zang had bij de uitvaart van mijn moeder. Iedereen vond het afscheid mede daardoor zo bijzonder persoonlijk. Het heeft ons allemaal geraakt.” Lees meer reacties.