Welkom bij HerinnerBaar uitvaartbegeleiding Waalre

Ieder mens heeft een leven geleefd en anderen geraakt. Het biedt troost en inspiratie dit leven te belichten. HerinnerBaar uitvaartbegeleiding Waalre geeft samen met u invulling aan persoonlijke uitvaartwensen. De rolverdeling is helder; u neemt afscheid, dus u bepaalt. Ik, Iris Jansen – van Ravenstein, ben er als uitvaartbegeleider in Waalre voor de creatieve input van de uitvaart, de zorgzame regie achter de schermen en de persoonlijke begeleiding van naasten.

 

Ik begeleid nabestaanden in de week van de uitvaart van a tot z. Wij hebben dagelijks contact; zo weet ik wat speelt en houd oog op wat emotioneel nodig is. Op praktisch niveau regel ik alles en help ik u op gang met de afwikkeling van de nalatenschap. Na het afscheid kom ik nog een keer langs voor een kop koffie en praten wij na.

 

Wat te doen bij overlijden? Bel uitvaartbegeleiders in Waalre

Bij overlijden van een geliefde, zal de (huis)arts het overlijden officieel vaststellen en wettelijke documenten invullen en tekenen. Daarna kunt u mij bellen. Het is prettig als dan een en ander klaar ligt: zoals papieren van de arts, het paspoort of trouwboekje voor de officiële namen, het polisblad van een uitvaartverzekering (indien van toepassing), kleding die de overledene zal dragen.

 

En daarna? In gesprek met uitvaartbegeleider Waalre

Het eerste dat ik met u bespreek is waar de laatste verzorging gaat plaatsvinden en wie erbij willen zijn of meehelpen. Als de verzorging heeft plaatsgevonden, richten wij ons op de rouwkaart en alle informatie die daarop komt. Denk daarbij aan de dag, tijd en locatie van het afscheid. In de dagen daarna komen stap voor stap onderwerpen aan bod als: bloemen, vervoer & route, opbouw van de ceremonie, muziek & sprekers, rituelen en catering.

 

Heeft u vragen? Neem gerust contact met mij op als uitvaartbegeleider in Waalre.

Iris Jansen – van Ravenstein
HerinnerBaar uitvaartbegeleiding Waalre

 

Reactie van een nabestaande:
“Van tevoren had ik niet verwacht hoeveel meerwaarde de live zang had bij de uitvaart van mijn moeder. Iedereen vond het afscheid mede daardoor zo bijzonder persoonlijk. Het heeft ons allemaal geraakt.” Lees meer reacties.