Compilatie CD 'Dromen voor jou'

Compilatie van 15 liedjes met eigen Nederlandstalige teksten op bestaande melodieën, voor nabestaanden.
Klik hier om de CD te bestellen.

Weg met Duchenne – (Wat zou je doen?, Marco Borsato en Ali B)

Lied voor Duchenne Heroes, ten behoeve van kinderen met de ziekte Duchenne, speciaal voor Wheelers4Bram. De rap wordt gezongen door Jahmal Derveld JMD.

Ben je steeds bij mij – (Mag ik dan bij jou, Claudia de Breij)

Lied voor Wereldlichtjesdag (2015) – de dag dat over heel de wereld overleden kinderen worden herdacht. De tekst is geschreven samen met Josephine de Bont (ritueelbegeleider).

Dromen voor jou – (Take your time girl, Niels Geuzenbroek)

Lied voor onze overleden dochter Lisanne, onderdeel van onze voorstelling Taart met Tranen en gezongen bij Wereldlichtjesdag (2014) – de dag dat over heel de wereld overleden kinderen worden herdacht.

Weten waar ik sta - (Make you feel my love, Bob Dylan)

Een van de liedteksten die ik heb geschreven voor het cabaret ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van een zorgorganisatie. In dit lied wordt het gevoel van een cliënt weergegeven als deze komt voor een onderzoek.

Keer op keer - (True colors, Cindy Lauper)

Deze liedtekst heb ik geschreven naar aanleiding van een zelfverkozen afscheid.

Whatever Lola wants (Sarah Vaughan)

Om u een indruk te geven van een Engelstalig lied onder begeleiding van een muziekband: dit lied heb ik in originele versie gezongen ter gelegenheid van een bruiloft.

 

 

 

 

Uitvaartzang - Uitvaartzangeres - Uitvaartmuziek - Ritueelbegeleider - Ritueelbegeleiding - Woorddienstbegeleiding - Woorddienstbegeleider - Funerair spreker - Uitvaartbegeleiding - Uitvaartbegeleider - Uitvaartzorg - Uitvaartverzorging - Uitvaartverzorger - Eindhoven - Valkenswaard - Waalre - Nuenen - Best - Heeze - Leende - Son - Geldrop - Mierlo