Een creatief en eigentijds afscheid... dat echt bij u past!

Mensen zeggen na een afscheid vaak: dit heb ik nog nooit meegemaakt... zo persoonlijk en bijzonder!

Ik denk met mensen die komen te overlijden en/of de nabestaanden mee, buiten de kaders die we 'gewend' zijn bij een afscheid. Niet door heel gek te doen, maar door samen goed te kijken wat pást. Dat kan in het crematorium zijn, of geheel ergens anders. Een afscheid waar degene die komt te overlijden centraal staat. Met persoonlijke woorden, een eigen liedtekst (live gezongen), met een bijzondere aankleding van de kist, met aandacht en een rol voor kinderen als die erbij zijn.... 

Dit is niet duurder dan een afscheid, zoals we dit traditioneel kennen. Het is alleen anders, creatiever en eigentijdser.

Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger die op deze manier met u mee kan denken? Dan bent u bij mij aan het goede adres! Bel gerust voor een vrijblijvende kennismaking: 06 - 45 11 40 60.

Hartelijke groet,
Iris Jansen - van Ravenstein 

 

Reacties van nabestaanden:
“Van tevoren had ik niet verwacht hoeveel meerwaarde de live zang had bij het afscheid. Iedereen vond het afscheid van mijn moeder mede daardoor zo bijzonder persoonlijk. Het heeft ons allemaal geraakt.”

"Ik had nog nooit zo'n kistbekleding gezien: zo mooi, helemaal passend bij mijn vriendin. En veel warmer dan zo'n 'hoekige' kist".

Lees meer reacties.